April doet wat hij wil. Er kan dan nog van alles gebeuren. Pas als IJsheiligen voorbij is in Mei kunnen we in de tuin gaan werken. Maar de eerste zonnestralen zijn in ieder geval weer gesignaleerd! De mensen zijn vrolijk en blij. Want ja, de lente is hier! Wat hebben we er lang op gewacht met zijn allen.

De winter was even niet meer weg te denken in Nederland. Wat duurde het lang, het bleef maar koud. En als het niet koud was, werden we weggespoeld door een plens regen. De lente heeft lang op zich laten wachten. Het lijkt erop dat we nu toch kunnen rekenen op wat meer zonneschijn. En die mooie blauwe lucht met soms wat schattige schapenwolkjes. Prachtig om te zien. Oh, wat zijn we eraan toe! Zeg nou zelf, zon doet een hoop goed. Ook de liefde krijgt een nieuwe kans. Nieuwe koppels gaan ontstaan. Iedereen laat zich weer buiten zien.

Knoppen aan de bomen, glinsteringen op het meer, lekker met de hond naar wandelen, de boot vaarklaar maken voor het seizoen. Fijn om buiten bezig te zijn. Zet de computers maar in de kast. Uit met die televisie! Kinderen ook naar buiten, hupsakee!

Ontmoetingen vinden nu meer plaats dan in de winter. Veel leuker om af te spreken op een zonnig terras of om met zijn allen een boot te huren. Zo kun je bijvoorbeeld varen door de grachten van Utrecht of Amsterdam. Of langs de vele prachtige door bloesem gesierde theetuinen aan het water.

Dit alles is helemáál leuk als je verliefd bent. De lente inademend gaat het verliefd worden doorgaans wat makkelijker. Heb je al iemand op het oog? Of moet de bijzondere ontmoeting nog plaats vinden? Het kan zomaar gebeuren. Zolang je open staat voor nieuwe contacten, is alles mogelijk. Hoe fijn zou het zijn, om deze lente niet alleen vlinders in de tuin te hebben, maar ook in je buik?!


LOG IN OP JE ACCOUNT MAAK EEN ACCOUNT AAN

 
×
MAAK ACCOUNT HEB JE AL EEN ACCOUNT?

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog