Watersportdating

Watersportdating is geopend!!

Eindelijk is het zover! We zijn geopend, voor mensen met interesse op het gebied dating en op het gebied van watersport. Niks is zo saai als alleen varen, begrijp me goed soms is het heerlijk vertoeven maar ervaringen delen met een ander persoon is natuurlijk een echte vorm van rijkdom. Dating is inmiddels niet meer weg te denken op het internet, maar ze apen elkaar na, wij proberen u een uniek platform aan te bieden en werken daarin samen met Campinglifedating.nl en Picturedate.nl

Met Watersportdating heb je de mogelijkheid om een maatje te vinden, dit hoeft niet noodzakelijkerwijs direct een “relatie” te zijn of iets “romantisch” maar je vind in ieder geval gelijkgestemde mannen en vrouwen. Ja natuurlijk misschien vind je wel die ene leuke vent met een mooie jacht,  of die lieve mooie vrouw die graag met jou op tocht wil, het is allemaal mogelijk met ons vernieuwde platform.

Hoe werkt het?

Als eerste moet je jezelf registreren op onze website, dit is nodig omdat we op die manier zeker weten dat jij de persoon bent die je zegt dat je bent en we je daarmee gemakkelijker toegang kunnen verlenen naar al die mooi functies die we hebben bedacht.

Registreren kost 10 euro, voor 31 dagen plezier! Dat lijkt misschien veel geld, maar als je ergens gaat eten of in een bar wat gaat drinken ben je het ook kwijt en dan is het nog maar de vraag of je leuke mensen tegenkomt. Op Watersport dating kom je in ieder geval mensen tegen die op zoek zijn naar hetzelfde als jij! We hebben geen proefperiodes, of verschillende pakketten we willen dat iedereen optimaal gebruik kan maken van alle functies en dus ook alle mogelijkheden optimaal kan benutten.

Eenmaal geregistreerd heb je een eigen dashboard, dit kun je helemaal zelf inrichten met leuke foto’s en teksten. Je kunt dit vergelijken met een Facebookpagina, maar dan speciaal voor Watersport dating. Hier zie je onder andere je vriendschapsverzoeken, groepsactiviteiten en kun je mensen uitnodigen om in contact met jou te komen. We zijn nog een jong bedrijf met veel frisse en nieuwe concepten welke we in de loop van de tijd op de website zullen toepassen. Via email, de blog en social media houden we je op de hoogte over nieuwe functies, nieuwe activiteiten en overige zaken.

In het voorjaar

In het voorjaar willen we gaan starten met het uitnodigen van bedrijven die iets te bieden hebben op het gebied van de watersport. Wij willen met deze bedrijven proberen te onderhandelen zodat onze leden leuke en aantrekkelijke kortingen kunnen krijgen voor bijvoorbeeld een mooie ligplaats voor uw boot, een arrangement, een workshop, een nieuwe boot etc, etc. Je kunt je voorstellen dat dit een proces is waar we even mee bezig zijn, maar het is wel al leuk om te vermelden dat we druk bezig blijven voor onze leden om zoveel mogelijk leuke items te kunnen aanbieden op onze website.

Transparant

Wij willen zo transparant mogelijk te werk gaan, er zijn namelijk al genoeg websites waar uw persoonlijke gegevens worden doorverkocht, verhandeld of worden gebruikt in de zoveelste marketing truc. Dit doen wij niet, wij willen een leuke, gezellige maar vooral eerlijke website zijn waar u veilig op zoek kunt gaan naar uw date, maatje of nieuwe vriendschappen. Wij vinden het belangrijk om te vermelden dat we zo in elkaar steken, omdat we jullie nodig hebben als lid om van deze website een succes te maken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat er nog meer leden gebruik gaan maken van onze website waardoor de kans nog groter wordt dat de werking van de website ook voor u als persoon werkt en waar u graag naar terug komt.

Suggesties?

Heb je een leuk idee, tips, suggesties of een klacht. Je kunt ons altijd mailen op info@watersportdating.nl, wij zullen altijd reageren op uw mail.

Benieuwd? Schrijf je nu hier in!


LOG IN OP JE ACCOUNT MAAK EEN ACCOUNT AAN

 
×
MAAK ACCOUNT HEB JE AL EEN ACCOUNT?

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog