Watersportdating

Waar denk je aan bij de volgende woorden?: Korte broek, ijsje, zwembad, vakantie, zon, strand, romantiek, verliefdheid. De zomer natuurlijk!
Nu de zomer er is gaat iedereen weer graag naar buiten. Lekker wandelen, fietsen, zwemmen. Vooral dat laatste is erg populair. Heerlijk om aan het water te vertoeven. Het water heeft nog niet genoeg tijd gehad om op te warmen, maar de bikkels onder ons duiken zo het koude water in. Sommigen blijven liever op het droge om te kijken naar anderen die aan het spetteren zijn, of bungelen lekker met de voeten in het water.
Water trekt aan. Daar weten watersporters alles van. Niet alleen is water verkoelend met het warme weer, het is natuurlijk ook reuzeleuk om er sport en spel activiteiten in te doen. Of om gewoon een heerlijk lang stuk te varen…..en dat doe je vast liever niet alleen. Maak gebruik van de zomer! Dit is het ultieme seizoen om je eens lekker te laten gaan. De mensen zijn vrolijk en blij gestemd. Het buitenleven is druk. De mensen zoeken contact. Dus tijd om iemand te gaan ontmoeten! Samen zijn met iemand die ook gek is op water is dubbel zo leuk.
Maak bijvoorbeeld samen een romantische boottocht. Dobberen op het water, met een glaasje wijn en een muziekje op de achtergrond. Muziek die net hard genoeg staat om te kunnen horen wat er speelt, maar zacht genoeg zodat dat jullie uren met elkaar te kletsen over van alles en nog wat. Het kabbelende water om jullie heen, de opkomende luchtbelletjes van alles wat leeft onder water. De perfecte date!
De zomer lijkt altijd snel voorbij te gaan. Sneller dan de andere seizoenen. Alle seizoenen hebben hun charmes, maar alleen de zomer heeft iets magisch. Laten we er dus maar extra van genieten dan!


LOG IN OP JE ACCOUNT MAAK EEN ACCOUNT AAN

 
×
MAAK ACCOUNT HEB JE AL EEN ACCOUNT?

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog